Pressebøller

Pressebøller

Nej, det har ikke noget med journalister at gøre. De er de bilister, der af en eller anden grund tror, at de bestemmer over de generelle hastigheder og iøvrigt ikke behøver at finde sig i at få dikteret fartgrænser. De tilhører en eller anden ubegribelig og udefineret elite, der kan træde på sømmet ligegyldig hvorfor, hvornår og hvorhenne.

På motorvejen kommer de drønende med blinkende lygter, de lander med snuden helt oppe i forankørende bilers baglygter og kofanger og der bliver de liggende som om de er limet sammen som et voksende tog på gummihjul. Det er enerverende og pissefarligt, for at sige det lige ud.

De skaber nogle meget farlige situationer, kan skabe panik og uheldige manøvrer, hvor uheldet meget hurtigt er ude og lur mig, om ikke hovedparten af de ulykker vi hører om i eksempelvis morgentrafikken omkring København og andre storbyer, lige netop er fremprovokeret af situationer som denne.

De gør noget forkert, men nogle gange bliver de også provokeret af bilister, som gør som beskrevet “i denne artikel”.

Men. Det er ikke en undskyldning at opføre sig som en lømmel og skabe farlige situationer. Alle skal tænke sig om, og give plads.